Despre Noi

Suntem o companie SEO, din Alba Iulia, cu o experiență în acest domeniu de peste 14 ani. Ne bucurăm că putem oferi persoanelor care doresc să învețe SEO, doar experiențele bune acumulate în decursul anilor.

Website-ul de Cursuri SEO, a fost creat pe ideea de a îmbunătăți abilitățile altora, prin aplicații practice bazate pe idei interesante și experiențe SEO. Noi îi ajutăm pe cei care au o pasiune să își dezvolte ideile și abilitățile, în ceva mai mult. Viziunea noastră a fost întotdeauna să ajutăm, să inspirăm și să încurajăm creativitatea și experiența în mediul online.

La începutul anului 2004, am început programarea în HTML, la o companie din Berlin, Germania. În anul 2008, am creat propria afacere în mediul online, cu profil SEO și Web Design.

Oferim o varietate de servicii de marketing online pentru a îmbunătăți performanța site-ului dvs. Oferim planuri de bază pentru optimizarea unui website, programe de căutare plătite și sponsorizate, design site-uri, copywriting, crearea de bloguri și portaluri, urmărire și raportare SEO. Echipa noastră de specialiști în marketingul online, evaluează, recomandă și implementează soluțiile cele mai potrivite pentru compania dvs.

Abordarea noastră dovedită pentru performanța online de top

Concurența devine din ce în ce mai intensă pe internet. Motoarele de căutare au trecut de la densitatea cuvintelor cheie și algoritmii bazați pe legături la clasarea site-urilor prin tema generală a site-ului sau relevanța contextului. Numarul mare de site-uri concurente este în creștere. Există atât de multe instrumente și tactici disponibile, încât multe companii nu știu de unde să-și concentreze resursele.

Complexitatea optimizării pentru motoarele de căutare diferă în funcție de site-ul Dvs., de natura afacerii Dvs. și de concurența pe piață, pentru expresii sau cuvinte cheie țintă. Soluțiile noastre sunt întotdeauna personalizate conform cerințelor unice ale firmei dvs.